alhamdulillah.. 400 dah :)


'assalamualaikum , salam ramadhan :)
harini mood yana terkinja kinja sikit , alhamdulillah.. dah 400 follower :)
ini bermakna , blog yana masih bernafas segar tanpa dihiasi sawang lelabah bagai
korang ingat senang nak dapat 1 follower pun? berpeluhh hoi,, haha
terima kasih yang tak terhingga buad cunda yang sudi meluangkan masa menekan punat *join this site diatas , 
klik rajah diatas untuk menziarahi blog cunda :)
blog ni cantik! kaler pink lagiii ..

tak lupa gak kat semuaaa follower yang lain. 
yana admit , tanpa salah sorang dari kalian , takda la angka 400 tu :) lot of love from me yana (:

p/s: cunda.. sorry , tade hadiah.. sekadar yang termampu.. huhu (sambil kesat air mata)


7 comments:

ZWAN SABRI said...

wah! bagus2.. teruskan berblogging yee.. ;)


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

yana said...

tima kasihh zwan :)

cunndaa said...

terrrharuu...
sbb siap buat n3 lagi utk cunndaa..
tengs dear..

selamat berblogging ye..

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah deebob...:)excellence

shout xkua tu ..huhu

Cik Teddy said...

wah..seronoknyer dtg sini..teringat zamn raya mase kecik2 dulu..haisshh,x sabar nak raye!hik3..opss,slmt berpose akak comel!

amir aizat said...

tahniah!

miZz_nizZ said...

cngrate!nnt 500 lak.hehe