terima kasih follower ke-500


assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. secara tidak semena mena,blog yana da sampai 500 followers.. 
terima kasih buad 
Nawal Norshareena coz sudi 'click JOIN THIS SITE'  yang ke 500. 
yana admit ,blog yana ta cantik ,
tapi atas kesudian anda-anda FOLLOW ,
i'm really appreciate bebeyh <3
jum pakat mai singgah BLOG cik adik kita nieh :) sini

p/s; THANKS ALL my followers , yana SAYANG korang!
(sila terharu dengan tulisan BOLD tu) teheee

perginya seorang insan bergelar nenek :(


Assalamualaikum W.B.T



bangun ja dari tido ,
20 missed call from ; kaka..
da tak sedap hati dah yana rasa.
bila kol je dya balik , kaka cakap "tok dah takdak" 
sumpah ! 1st things yana rasa! yana nak balik ..tgok tok .. 
abah cakap , tak sempat kalau balik , esok ada kelas.. 
Astarghfirullahhalazim . 
Tuhan ja yang tau apa yang yana rasa saat ni ,
yana tak dapat nak tatap dya wat kali yang terakhir.. 
tok .. cepatnya tok pergi
yana menyesal sangat sangat tak peluk tok haritu , before yana nak bertolak pergi Melaka .
kan dah tak sempat ?? :(
BENCI duduk sini.. tak dapat balik !! huhuhuhu
Hanya yassin dan doa  yang dapat cucu tok kirim dari jauh ;

# semoga tok tenang kat sana dan ditempatkan di kalangan orang orang yang beriman.. aminn
(1st tyme yana tulis entri sambil airmata laju ja mengalir )



ORENTED!! AUWWW~


oke , itu tajuk na makan penampa ckit , ehe
assalamualaikum n salam syawal kawan kawan.. lama pulok tak update blog ni.. huhu


dengar sini orang orang kampung!!! mulai malam ni.. alamatnya bersawang la blog ni.. 
kenapa korang tanya??
yana da na nak ke melaka.. sebagai student UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA

haishhh
sedihh tauk?? tolonggla yana.. huhuhu..
tana pegi buleh..?
jum la menangis sama sama ngan yana untuk menunjukkan belas kasihan korang kat yana..
sobs sobss
 haishh! cukup! mengarot dah ni..

i'm gonna mishh all my pemely, especially to~
abah, mama, my siblings ..fatin , hasif , amsyar. biha..
my belovedd cousin in da world , salihawani
all my fellow friends
serta tak lupa.. anda , anda, dan juga anda..
(kenapa? tak percaya? hehe)

tudiaa.. da macam menang award la pulok! beza dia tade fans , komposer bagai.. ahha

btw, first day raya ngn pemely yana~ itu normal la kan.. bermaaf-maafan..
amsyar , abah , hasif

akak n my parents

 yana n parents
 hasif n parents
 amsyar n parents
biha n parents


p/s:: errr ,yana rasa tajuk tade kene mengena.. hehe
nwayy, setiap detik yang dilalui , pasti ada memori yang tercalit :: apakah??